top of page

Ubalance kan vendes til balance og det kan jeg hjælpe dig med

Livet kan nogle gange være udfordrende, og vores første instinkt når vi oplever smerte eller ubehag er, at vi vil have det til at gå væk. Jeg inviterer dig til at gå dybere når du oplever smerte i livet, at blive nysgerrig og bruge smerten som en indgang til at opnå læring om dig selv. Al ubalance kalder på at opnå balance og med terapeutisk erfaring og viden har jeg hjulpet mange videre. Når du går i et terapeutisk forløb hos mig får du indre værktøjer til at navigere igennem livet.

Klik forneden på den udfordring du har og læs om hvordan jeg arbejder med netop din problematik. 

Angst (7).png
Design uden navn (1).png
Klik videre for at læse mere.png
“Kære Lærke Jeg bliver nødt til at skrive til dig igen. Jeg er helt målløs over hvordan vi kom rundt. Hvordan jeg havde det undervejs og nu. Jeg ved godt du siger at jeg gør alt arbejdet, men jeg er så virkelig taknemlig over at du er der med mig og hjælper mig med at finde vejen. Af hele mit hjerte tusind tak for dig."

Terapi-klient, C.K.

“Tak for sidste session.  Jeg har det så godt....mere energi, mere glæde ved livet og en tro på fremtiden; jeg ikke har haft længe.  Så TAK til dig og dine evner.”

NEI-klient, K. N.

Gratis forsamtale?

Det allerførste skridt de fleste af mine klienter tager, er en indledende og helt uforpligtende  samtale. Det giver dig en mulighed for at fornemme hvem jeg er, stille spørgsmål og høre om jeg kan hjælpe dig.

bottom of page