top of page

Bloggen om dit indre kompas - hurra nu er den her!


Velkommen til bloggen. Her vil jeg dele tanker, viden, bøger, historier og hvad jeg ellers bliver inspireret af og som måske kan hjælpe dig videre. Det indre kompas handler nemlig om hvordan du med terapi og selvudvikling kan opbygge viden om dig selv, så du kan stå stærkere i livet. Så hvorfor ikke også her på bloggen?


Jeg er helt pjattet med gestaltpsykologi - også tidlig tilknytning, det neuroaffektive og sammenhængen mellem krop og psyke. Jeg synes gestaltpsykologien rummer alle de svar og sammenhænge, som vi har brug for til at kunne leve et autentisk og betydningsfuldt liv. Jeg tror på den personlige transformation og gestaltpsykologien handler om at vi gør op med forestillingen om at vi er forkerte og i stedet erobrer dele af os selv tilbage som vi tidligere har lukket ned for.


Det betyder alt for mig når jeg ser potentialet af den transformation der sker hos mine klienter, blive til virkelighed. Jeg håber du har lyst til at følge med her.


Psst..?

Jeg vil løbende sætte fokus på et emne, som måske er dukket op i min praksis eller som jeg fornemmer der er interesse for. Så hvis du er nysgerrig på noget, så skriv til mig f.eks. på chatten eller i en email. Jeg vil super gerne høre hvad du er optaget af.

Overvejer du terapi

De fleste af mine klienter starter med at booke en gratis forsamtale. Så hvis du overvejer at starte i terapi, så kan du altid starte med en gratis forsamtale. Book din tid her: https://learningminds.onlinebooq.dk/


20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page