top of page

samarbejdspartnere

I det daglige - og særligt i arbejdet med grupper - samarbejder jeg med krops - og zoneterapeut Jannie Norling og gestaltcoach Jørgen Larsen.

De er begge meget skarpe og dygtige indenfor deres fagområder. Nedenfor kan du læse lidt om Jannie og Jørgen.

IMG_0515.SH copy.jpg
IMG-2794_edited_edited_edited.jpg

Jannie Norling

Krops - og zoneterapeut

Jannie har en dybdegående viden indenfor det kropslige qua sin erfaring fra egen praksis. Jannie har en naturlig evne til at adressere de psykiske årsager, der ofte er årsagen til kropslige smerter og gener, i sine behandlinger. Hun kombinerer sin intuitive viden sammen med hendes faglige viden, så der aldrig kun er tale om symptom-behandling. Jannie er nænsom, direkte og tillidsvækkende.

 

Jannie og jeg underviser i psykologi rettet mod zoneterapeut-studerende ved DDZ, udbyder supervision til zoneterapeuter.  Vi har også kombineret vores store interesse for hvordan krop, psyke og sjæl er forbundet i et foredrag (læs mere her).

Mange stress og angst forløb kan med fordel kombineres med kropsterapi og jeg kan på det varmeste anbefale Jannie. 

Du kan læse mere om Jannie og booke behandlinger på hendes hjemmeside

www.rest-room.dk.

Shot_04_J%C3%B8rgen_Laerke_091_edited.jp

Jørgen Larsen

Exam. Gestaltcoach

Jørgen har en solid erfaring indenfor ledelse. Dels har Jørgen været HR-Chef for DagliBrugsen i Danmark med 420 butikker og ca. 7.500 medarbejdere, og i de senere år beskæftiget sig indgående med kursus - og ledelseudvikling. Som gestaltcoach tilbyder Jørgen også coachingforløb til private klienter. Jørgen er endnu en ildsjæl, der med sin energi og sit drive forstår at løfte den enkelte og teams til et højere niveau.

 

Jørgen og jeg samarbejder især omkring lederteamudvikling og faciliterer teamprocesser sammen. Vi underviser ud fra et gestaltpsykologiske grundlag, hvor Jørgen fungerer som coach og jeg som terapeut. Derudover rådgiver vi også ledere og lederteams indenfor strategiudvikling og kulturdannelse. Som virksomhed kan du også booke os til et foredrag, der handler om det trygge lederskab (læs mere her).

Du kan læse mere om Jørgen og booke tid på www.gestaltcoaching.dk.

bottom of page