top of page

Foredrag

Jeg holder løbende to foredrag, i samarbejde med krops - og zoneterapeut Jannie Norling og gestaltcoach Jørgen Larsen. Det første foredrag henvender sig til alle, som er interesserede i at lære mere om sammenhængen mellem krop og psyke, mens det andet henvender sig til virksomheder. 

IMG_0515.SH copy.jpg

Sammenhængen mellem krop og psyke

Af Jannie Norling og Lærke Baaring

Dette foredrag holder jeg sammen med krops- og zoneterapeut Jannie Norling. Vi har kombineret vores store interesse for hvordan krop, psyke og sjæl er forbundet i dette foredrag.

Vi tager udgangspunkt i vores viden og erfaring som behandlere, supplerer hinanden inden for hvert vores område. Vi dykker ned i forskellige emner, og kommer med masser af facts og historier fra det virkelige liv.

Foredragene henvender sig til alle, som er nysgerrige på hvor stor indflydelse psyken kan have på fysiske symptomer, og til dig som er interesseret i personlig udvikling.

Nye datoer kommer snart og afholdes i Centret for Personlig Udvikling.

Det trygge lederskab

Af Jørgen Larsen og Lærke Baaring

Dette foredrag holder jeg med gestaltcoach Jørgen Larsen.

 

Foredraget handler om faldgruberne i virksomhedskulturer i dag, nøglen til langvarige resultater og psykisk sund ledelseskultur. Foredraget er et mix af cases, psykologi og værktøjer man som virksomhed kan implementere med det samme for at fremme en resultatskabende kultur.

Dette foredrag er henvendt til virksomheder og kan bl.a. bookes som et gå-hjem møde. Jørgen og jeg underviser også i fælleskab workshops om lederteamudvikling (læs mere). 

Hvis du vil booke et foredrag eller vil høre mere, er du velkommen til at kontakte mig på

tlf. 61 68 00 27 eller på e-mail Laerke@learningminds.dk.

bottom of page