top of page
Add a subheading (3)_edited.png
Add a subheading (2)_edited.png
Add a subheading (11)_edited.png

Hvad betyder et stærkt indre kompas?

Det handler om at give dig en værktøjskasse til at gå til livet på en bevidst måde.  Så du kan læne dig ind i en dybere indsigt om dig selv og genvinde din balance hurtigere - selv når det bliver svært. 

Det lyder måske lidt "fluffy" at tale om en indre værktøjskasse og bevidsthed. Men tænk på at du har samlet sammen et helt liv af erfaringer og oplevelser. Størsteparten af det der er blevet til dit indre kompas er blevet til af ubevidste tankeprocesser med det formål at beskytte dig. Men ikke alt hvad du har samlet sammen giver kompasset en rigtig pejling. Så kan vi opleve at det er svært i parforholdet, med veninder, på jobbet, med ens børn eller os selv.  

Add a heading (20).png

Dit potentiale kalder på dig

Når du øger din bevidsthed på dig selv, så bliver over tid nemmere at navigere i relationer, hvor du måske tidligere har givet køb på dig selv. Dine egne grænser bliver mere tydelige og derfor bliver det enklere at se hvilke muligheder du har.  Mine klienter oplever større glæde, mere selvsikkerhed, at være afklaret og at de formår at holde sig selv rigtige. Når livet udfordrer fortæller de om føle sig bedre stillet til at kunne genvinde deres indre balance og ro.  

Add a heading (14)_edited.png
Add a subheading (2)_edited.png
Add a heading (17).png
Add a heading (17).png
Add a heading (17).png
Add a heading (17).png
Add a heading (17).png
Add a heading (17).png

Lad os få en snak...

bottom of page