top of page

Lavt selvværd?

IMG_5292.jpeg

Fra komplicerede strategier til mere enkelthed og ro

Lavt selvværd betyder i alt sin enkelthed at du ikke mærker at du er værdifuld. Når du ikke kan mærke dit værd, så har du sikkert fundet mange kreative måder at finde din plads blandt andre. Det kan være at du er den der altid tænker på andre og aldrig på dig selv - eller i hvertfald kommer du sidst i rækken. Det kan være at du lader andre bestemme og sjældent giver til udtryk hvad du mener. Det kan også i andre tilfælde være at du har fundet en måde at være meget skråsikker på, men som i virkeligheden dækker over din egen usikkerhed.

Manglende værd giver usunde dynamikker

Prisen ved at have et lavt selvværd er at det giver nogle relationer, der ikke helt opfylder det du længes efter og hvor der måske ikke er plads til dig, som du er. Det kan også opleves som at der er en masse konflikter, som aldrig rigtig bliver løst. 

 

 

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

I terapi hjælper jeg dig med at genfinde dit værd. Fordi selvværd er skabt i mødet med andre, så kan det genopbygges i et nærende samspil med andre. Som terapeut kan jeg give både en læring om dig selv og en oplevet støtte, så du begynder at fornemme dit eget værd.  

 

Hvordan ser et forløb ud?

Alle forløb er individuelle, men jo mere du dedikere dig til din forandring, jo hurtigere ser du en forandring. De fleste klienter vælger et klippekort på 5 gange eller 10 gange. I starten arbejder vi lidt intensivt, og jo mere mod du får på at prøve dig selv af 

Gratis forsamtale
Hvis du er interesseret i at høre om jeg kan hjælpe dig, så bestil tid til en uforpligtende samtale. 

bottom of page