top of page

Forandring gennem
 

Add a heading (6).png

​Går du og tumler med noget? Ønsker du fremgang, men oplever at du sidder fast?

Så kan psykoterapi eller Neuro Emotionel Integration (NEI)  hjælpe dig videre. Jeg er psykoterapeut med praksis på Amager og hjælper mine klienter med at skabe en forandring i livet, så de står stærkere følelsesmæssigt. Mit hovedfokus er hjælpe dig mod øget bevidsthed gennem indsigt i dig selv og viden, så dine valg bliver tydeligere og i overenstemmelse med den du er.

Nøglen er awareness - bevidsthed

Awareness er et kraftfuldt værktøj, til at give dig klarhed i noget der virker mudret. Men når vi ikke helt ved hvordan det føles, ja, så er det svært at skabe den awareness af egen kraft. Det er her jeg som en professionel samtalepartner kan hjælpe dig med at  gå fra autopilot til et liv med awareness.​

 

Den gestaltpsykologiske ramme kan give dig værktøjer for livet, som du kan læne dig ind i - også når du er færdig med dit forløb.

IMG_0384%20copy_edited_edited_edited_edi

Lærke Baaring
Eksamineret Psykoterapeut & Coach

 

Praksis:
Øresundsvej 124
2300 København S


✓  Terapi
✓  Forløb
✓  NEI       


 

Timing....

Der kan være mange årsager til at starte i terapi, men et fælles træk og signal til hvornår man er klar til at gå i terapi er når du gerne vil skabe forandringen, men oplever at du ikke kan. Det kan f.eks. opleves som at du ligger søvnløs om natten og spekulerer over hvad du skal gøre, men reelt kommer der ikke nogen løsning. Eller at du bruger meget af din energi på noget følelsesmæssigt som tapper dig for nærvær i forhold til andre. Eller at du oplever dig mere og mere udkørt eller nedtrykt. Vores kropslige og psykiske signaler er vigtige og indikerer når der er noget du skal tage fat om. Vores indlærte måde at navigere i livet på er ofte uden bevidsthed, men resultat forbliver det samme, fordi vi med den ubevidste tilgang vedligeholder vores mønster. 

Måske står du med én eller flere af disse udfordringer

Add a heading (8)_edited_edited_edited.p

✓  Stress, angst, uro
✓  Når man mister nogen
✓  Lavt selvværd/selvtillid

 

✓  Konflikter i nære relationer
✓  Nedtrykthed, depression
✓  Eksamensangst

✓  Udfordringer i parforholdet
✓  At være  på den forkerte "hylde"
✓  Smerter i kroppen - når kroppen "larmer"

✓  Voksen barn af en forælder med misbrug
✓  Udfordringer med livet
✓  Udbrændthed

Plant

Terapi er til dig, der er klar til en dyb og varig forandring. Du får bevidsthed om hvad der begrænser dig og hvordan du kan vende modgang til fremgang. 

Add a heading (6)_edited.png

Jeg udbyder både selvudviklingsforløb i min praksis og online. Hold øje med siden her eller indtast dine email - så modtager du besked om nye forløb.

Add a heading (7)_edited.png

NEI er en alternativ behandling, som kan identificere følelsesmæssige blokeringer og integrere forståelsen påny i bevidstheden. 

Add a heading (8)_edited.png

Lad os få en snak...

Hvis du er tvivl om hvilken hjælp du har brug for eller spørgsmål, så er du meget velkommen til at booke en gratis samtale. Jeg hører gerne hvad din situation er, og om psykoterapi eller NEI kan hjælpe dig.

Interesseret i selvudviklingsværktøjer? Og vil du gerne være blandt de første til at høre om webinarer og nye forløb? 

Tak for din tilmelding!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page